Steekje Loos

Wij, dames van Steekje-Loos zijn gebruikers van het eerste uur.

Al voor de officiële opening waren er plannen om een handwerkclubje te beginnen. Toen het NaoberLOOkaal vorm kreeg was het al helemaal duidelijk. Dat gaan we gewoon doen. We komen elke woensdagmorgen bij elkaar. In de loop der jaren groeide het aantal.

Meestal nemen we ons eigen brei-, haak- of borduurwerk mee. Daar waar nodig helpen en inspireren we elkaar. Tijdens het ‘werken’ wordt er gepraat over kleine en grote zaken. Sommige zaken van dicht bij huis, maar ook punten van over de grens gaan we niet uit de weg. En heb je geen zin om te haken of te breien, gewoon gezellig voor een praatje met een kopje koffie staat de deur altijd open.

Af en toe werken we gezamenlijk aan een projectje; Oranje sjaal breien voor het evenement Bathmen Spant de Kroon, Eendjes haken voor de Rotary Bathmen, Spulletje maken voor de Kerstmarkt, Granny squares (vierkantjes) haken voor de Grootste deken van de Wereld (project Friesland).

Wij kijken altijd weer uit naar de woensdag morgen. Thank God it’s Wednesday!, denken we dan.

Ook een keer zin om te komen. De deur is open vanaf 9.15 uur.

Het NaoberLOOkaal is gevestigd aan de

Scheperboersweg 2
7437 RG  Bathmen

Het NaoberLOOkaal staat ter beschikking aan inwoners en organisaties van het buurtschap Loo en omstreken. Voor verhuur kunt u een aanvraagformulier voor een reservering invullen.

 

Reserveren

Bekijk ook onze Facebook pagina

Als bestuurslid, commissielid, vrijwilliger of belangstellende kan je je aanmelden op deze site.

Het NaoberLOOkaal ontvangt subsidie van: