De Stichting Vrienden van Loo is een organisatie welke volledig door vrijwilligers wordt staande gehouden. Zowel het beheer als de exploitatie van het NaoberLOOkaal wordt door onbetaalde krachten uitgevoerd. Ook de nieuwbouw van het NaoberLOOkaal zal zoveel als mogelijk door vrijwilligers gerealiseerd gaan worden en is de stichting nog op zoek naar personen, die hun capaciteiten kunnen inzetten bij de nieuwbouw.

Denk je dat jij je vaardigheden kunt inzetten, meld je dan aan via het digitale vrijwilligersformulier of download een papieren versie.

Aanmelden als vrijwilliger verplicht je niet om deel te nemen aan de bouwactiviteiten, maar levert het bestuur inzicht in de capaciteiten, die in de Loo & omstreken gemeenschap beschikbaar zijn. Inzet wordt altijd in onderling overleg geregeld.

Leonie Smeenk co├Ârdineert de inzet van de vrijwilligers tijdens de nieuwbouw. Heb je vragen over de inzet als vrijwilliger stuur Leonie een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel haar (06-3719 6443).

Wij zoeken:

algemeen bouwvakker

catering bij de bouw

commissielid

dakdekker

electricien

grondverzetter

hand & span diensten

installateur

loodgieter

metselaar

schilder

sloper

sponsoring

stratenmaker

stucadoor

tegelaar

timmerman

overige

Het NaoberLOOkaal is gevestigd aan de

Scheperboersweg 2
7437 RG  Bathmen

Het NaoberLOOkaal staat ter beschikking aan inwoners en organisaties van het buurtschap Loo en omstreken. Voor verhuur kunt u een aanvraagformulier voor een reservering invullen.

 

Reserveren

Inschrijfformulieren

 

Vrijwilliger

 

Nieuwsbrief

Bekijk ook onze Facebook pagina

Als bestuurslid, commissielid, vrijwilliger of belangstellende kan je je aanmelden op deze site.

Het NaoberLOOkaal ontvangt subsidie van: