Wordt u ook sponsor?

Stichting Vrienden van Loo is de drijvende kracht achter de realisatie van de nieuwbouw van het NaoberLOOkaal. Natuurlijk zijn wij erg blij dat naast de diverse fondsen en subsidieverstrekkers ook de inwoners van Loo door middel van de Naober-obligaties hebben getoond dit initiatief een warm hart toe te dragen. De plannen zijn al zo ver gevorderd, dat de nieuwbouw al gestart is!

Voor de inrichting en ter ondersteuning van de toekomstige exploitatie van het NaoberLOOkaal zijn wij op zoek naar sponsoren die ons willen ondersteunen. Vandaar dat we ons nu ook richten tot alle bedrijven en ondernemers.

Wordt NAOBER van het NaoberLOOkaal

  • Het is mogelijk het NaoberLOOkaal te sponsoren in de vorm van diensten/middelen/ benodigdheden (actuele lijst bij ons op te vragen) of door een financiële bijdrage te doen.
  • Daarnaast is er de optie voor een eenmalige bijdrage ten behoeve van de inrichting van de nieuwbouw en/of een toezegging te doen voor een jaarlijkse bijdrage. Deze jaarlijkse bijdrage (vanaf 2022) komt ten gunste aan de exploitatie van het NaoberLOOkaal.

Voor wat hoort wat! Dus als u besluit het NaoberLOOkaal te ondersteunen, staat hier natuurlijk ook wat tegenover. Zie hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Wilt u graag NAOBER worden van het NaoberLOOkaal? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel Linda Baarslag (06 42 80 79 89) of Rick Oudenampsen (06 22 10 11 01).

Als u het NaoberLOOkaal wilt sponsoren, geef dan aan of u:

  • kiest voor een eenmalige en/of jaarlijkse bijdrage
  • kiest voor NAOBERPAKKET 1 / 2 / 3 / 4 / 5
  • wilt sponsoren met een financiële bijdrage of in de vorm van diensten/middelen/benodigdheden

Mocht u liever een anonieme bijdrage doen, dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. In dat geval kunt u uw bijdrage overmaken op NL82 RABO 0166 1646 23 t.n.v. Stichting Vrienden van Loo o.v.v. anonieme sponsoring.

Wij zien uw reactie graag tegemoet!

Groeten,

De sponsorcommissie NaoberLOOkaal

Rick Oudenampsen, Monique van der Mey, Rina Beltman en Linda Baarslag

 

Sponsorpakketten

Onderstaande tabellen geven een overzicht van de mogelijkheden tot sponsoren. Aangezien we alle ondernemers een kans willen geven om te sponsoren, is ervoor gekozen een breed pakket aan te bieden.

Naoberpakket Exploitatie

Als u het NaoberLOOkaal wilt sponsoren, geef dan aan of u:

  • kiest voor een eenmalige (ten gunste inrichting) en/of jaarlijkse bijdrage (ten gunste exploitatie)
  • kiest voor NAOBERPAKKET 1 / 2 / 3 / 4 / 5
  • sponsort met een financiële bijdrage of in de vorm van diensten/middelen/benodigdheden

Het NaoberLOOkaal is gevestigd aan de

Scheperboersweg 2
7437 RG  Bathmen

Het NaoberLOOkaal staat ter beschikking aan inwoners en organisaties van het buurtschap Loo en omstreken. Voor verhuur kunt u een aanvraagformulier voor een reservering invullen.

 

Reserveren

Inschrijfformulieren

 

Vrijwilliger

 

Nieuwsbrief

Bekijk ook onze Facebook pagina

Als bestuurslid, commissielid, vrijwilliger of belangstellende kan je je aanmelden op deze site.

Het NaoberLOOkaal ontvangt subsidie van: